Naanbrood met cottagecheese-dip en kipshoarma

Naanbrood met cottagecheese-dip en kipshoarma

Supersimpel gerecht aangezien ik het naanbrood lekker gekocht heb 😇. Én een heerlijke watermeloensalade met fêtakaas, munt en geroosterde pijnboompitjes on the side😍. Jaaaa, de temperatuur stijgt ☀️☀️, dus geen zin om lang in de warme keuken te staan? Dan is dit heerlijke kleurrijke zomerse gerecht wat hoor! 😋 •

Naanbrood met cottagecheese-dip en kipshoarma

Naanbrood met cottagecheese-dip en kipshoarma

Op naanbrood smaakt bijna alles lekker. Probeer dit heerlijke recept uit met een lekkere watermeloen salade on the side.
Nog geen beoordeling
Bereiding 20 min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen
calorieën 620 kcal

Ingrediënten
  

  • 2 stuks naanbrood
  • 180 gram kipshoarma (of vega-shoarma)

Cottagecheesedip:

  • 200 gram cottage cheese
  • 2 eetlepels goede olijfolie (extra vierge)
  • ½ teentje knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 1 theelepel citroensap

Instructies
 

  • Het naanbrood heb ik deze keer gekocht dus dat is een kwestie van even opwarmen in de oven volgens verpakking.
  • Bak de (vega-)shoarma in een klein beetje olie of vloeibaar boter gaar en bruin.
  • Als je de meloensalade er ook bij maakt is dat een kwestie van de watermeloen in stukjes snijden, hier wat muntblaadjes doorheen mengen, pijnboompitjes roosteren en toevoegen en wat fetakaas er op om het af te maken.
  • Voor de cottagecheese-dip meng je de ingrediënten goed door elkaar. Het handigst is dan om de knoflook te persen.
  • Beleg de naanbroodjes met de cottagecheese en doe de kipshoarma er bovenop. Genieten alweer!
Trefwoord Kipshoarma, Naan, Naanbrood, Shoarma
Heb je dit recept geprobeerd?Laat me weten wat je ervan vond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top