Retourneren

Artikelen mogen geretourneerd of geruild worden binnen 30 dagen na ontvangst. Indien u iets wilt retourneren, dient u hier na ontvangst van het artikel een schriftelijke melding te maken via de contactpagina. Stuurt u s.v.p. de volgende gegevens: ordernummer, reden van retour of ruilverzoek, wilt u het bedrag retour of een nieuw product, om welke product(en) het gaat. U krijgt dan z.s.m. de retourinstructies terug om het product te gaan retourneren. U laat mij dan ook even weten wanneer u het bij een pakketservice heeft ingeleverd. Het artikel dient ongebruikt te zijn en teruggestuurd te worden in dezelfde staat en verpakking als dat het ontvangen is. Specifieke zelfgemaakte naaiopdrachten op bestelling worden helaas niet retour genomen.

Verzendkosten voor terugzending van artikelen zijn meestal gratis (indien in dezelfde verpakking verstuurd). Ze zijn alleen niet gratis bij de handgemaakte artikelen waar ook verzendkosten voor zijn gerekend.

Renée’s Eettafel betaalt na ontvangst van de retourzending het bedrag wat de klant betaald heeft z.s.m. volledig terug.  Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de klant zelf is de klant zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het artikel.

Bij keuze voor een nieuw product wordt deze ook volledig vervangen (ook als de prijs ondertussen hoger zou zijn bijvoorbeeld).

Verkeerd product geleverd: heeft u een verkeerd product geleverd? Maak een foto van het geleverde product en/of verpakking met het SKU-nummer erbij en mail dit naar info@reneeseettafel.nl. Geef aan of u een terugbetaling of een nieuw (juist) product geleverd wilt krijgen.

Winkelwagen
Scroll naar boven