Steun mijn recepten

Om te kunnen revalideren van long-COVID ben ik gestopt met mijn toenmalige baan (ik was functioneel applicatiebeheerder in de ouderenzorg). Ik was namelijk in de veronderstelling dat ik daar een maand of 3 voor nodig zou hebben en dan weer kon gaan solliciteren. Helaas liep dat heel anders. Daarom bedacht ik om van mijn hobby mijn werk te gaan maken, en dat is de ontwikkeling van gezonde recepten! Hierdoor heb ik weer een mooi doel in mijn leven en dat geeft me veel positieve energie. Zo kan ik rustig werkuren opbouwen op de momenten/dagen dat het goed gaat en hoop ik anderen te helpen ook gezond(er) te eten op een makkelijke en natuurlijk smakelijke manier. 

Vind je mijn recepten leuk om te maken? En zou je graag willen dat ik hiermee door ga? Steun mijn recepten door een fooitje achter te laten, middels een donatie hieronder. 🙂 

Maart 2023: met jullie donaties heb ik al een aantal extra borden en bestek voor de receptfotografie en wat kosten voor mijn website kunnen betalen en allerlei mooie stoffen kunnen aanschaffen om mijn eigen producten te gaan maken. Mijn dank is heel groot! 

Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen nieuwe recepten, blogs of shopacties mist. Schrijf je ook gewoon in als je niet doneert hoor! 

Liefs Renée X

selfie foodie
Winkelwagen
Scroll naar boven