Steun mijn recepten

Om te kunnen revalideren van long-covid ben ik gestopt met werken, ik was in de veronderstelling dat ik daar een maand of 3 voor nodig zou hebben en dan weer kon solliciteren, dat liep helaas heel anders. Daarom bedacht ik om van mijn hobby mijn werk te gaan maken, en dat is de ontwikkeling van gezonde recepten! Met veel groenten, vezels, weinig zout en vooral lekker veel smaak. Hierdoor hoop ik snel op te knappen en anderen te helpen ook gezond(er) te eten op een makkelijke manier. Ook kan ik op deze manier rustig  werkuren opbouwen op de momenten/dagen dat het goed gaat.

Omdat ik door ontslag te nemen geen inkomsten meer heb, hoop ik dat jullie mij willen steunen met een fooitje voor de recepten :). Zo kan ik doorgaan met het gratis aanbieden en ontwikkelen van nieuwe recepten. 

Wat krijg jij daarvoor terug? Doneer je 10 euro of meer? Dan stuur ik je 5 van de  lekkerste recepten uitgeprint op naar jou thuis! Je stuurt dan gewoon even een berichtje naar me via mijn contactpagina waarin je aangeeft voor hoeveel porties de recepten moeten zijn, welke recepten je het liefst ontvangt (vegetarisch, of bijv. het liefst met vis) en natuurlijk je adres. Als je doneert, en je wilt graag deze recepten ontvangen, moet je er trouwens wel even op letten dat je niet per ongeluk anoniem doneert ;).

En verder krijg je natuurlijk elke week hier de heerlijkste nieuwe recepten die iedereen thuis zelf kan maken. Je kunt je gratis inschrijven voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen nieuwe recepten mist. 

Ik ben jullie uiteraard heel erg dankbaar voor elke gift groot of klein!  Groetjes Renée X

Scroll naar top