Steun mijn recepten

Om te kunnen revalideren van long-covid ben ik gestopt met mijn toenmalige baan (ik was functioneel beheerder in de ouderenzorg), ik was in de veronderstelling dat ik daar een maand of 3 voor nodig zou hebben en dan weer kon solliciteren. Helaas liep dat heel anders. Daarom bedacht ik om van mijn hobby mijn werk te gaan maken, en dat is de ontwikkeling van gezonde recepten! Met veel groenten, vezels, weinig zout en vooral lekker veel smaak. Hierdoor heb ik weer een doel in mijn leven, kan ik rustig werkuren opbouwen op de momenten/dagen dat het goed gaat en hoop ik anderen te helpen ook gezond(er) te eten op een makkelijke manier. 

Omdat ik door ontslag te nemen geen inkomsten meer heb, hoop ik dat jullie mij willen steunen met een fooitje voor de recepten :). Hieronder kun je een (kleine, zelfs al vanaf 1 euro) donatie doen.

Maar je kunt natuurlijk ook jezelf verwennen én mij helpen door iets leuks voor je eigen eettafel te kopen in mijn webshop! Ik heb allemaal producten om jouw eettafel nog smakelijker en gezelliger te maken. Ook heb ik (in mijn ogen dan;)) noodzakelijke benodigdheden voor in de keuken.

Je kunt je gratis inschrijven voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen nieuwe recepten of shopacties mist. 

Ik ben jullie uiteraard heel erg dankbaar voor elke gift groot of klein!  Groetjes Renée X

selfie foodie
Winkelwagen