Was de tomaten en zet een kruisje onder op met een mesje, dan even in kokend water totdat het velletje loskomt, spoel dan koud af zodat je het velletje er vanaf kunt halen (zonder je vingers te branden ;)).
Snipper de sjalotjes, bak ze met de kleingesneden knoflook in wat olie.
Snij de aubergine in plakken van 1 cm. dik, daarna in kleine blokjes en voeg bij het knoflook-uimengsel. Bak bruin.
De couscous heb je in een ander pannetje zitten (van het vuur af), alle gedroogde kruiden (korianderzaad, kerrie en paprikakruiden) mogen erbij, samen met een eetlepel olijfolie. Roer goed om en doe dan ook de rozijnen erbij.
Het vruchtvlees van de tomaten mogen in blokjes gesneden worden en doe je bij de couscous in de pan.
De koriander mag je nog even kleinsnijden en de fetakaas in blokjes, dit alles mag ook in de couscouspan erbij, even doorroeren en dan alles bij de aubergine in de pan op het vuur voegen. Nu kan alles nog even opwarmen.
Voor het opdienen verdeel je er nog wat extra vergine olijfolie over (naar smaak) voor een extra lekkere smaak.