Bak het gehakt in een pan met een beetje olie. Als het bruin is haal je het uit de pan en doe het in een schaaltje.
Was en snij de prei en de champignons. Bak beide in de pan die je net gebruikt had voor het gehakt. Voeg zwarte peper naar smaak toe.
Doe vervolgens de geperste of kleingesneden knoflook, tomatensaus, alle kruiden, mais en de erwten in de pan erbij. Verwarm goed en roer regelmatig door.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe het gehakt terug in de pan en meng met de saus.
Pak een wrap en smeer aan 1 kant wat zuivelspread (om de wrap dicht te kunnen plakken zo meteen), in het midden doe je een kwart van de vulling. Rol op en snij doormidden. Als je ovenschaal zo groot is dat ze er in het geheel in kunnen hoef je het niet door te snijden.
Doe dit bij alle vier wraps. Vet een ovenschaal in en leg de wraps daar in.
Strooi de kaas over de wraps en zet voor zo'n 5 minuutjes in de oven. Of zo lang als nodig is om de kaas te smelten.