Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse bol met gehaktvulling
Deze smaakvolle lunch is goed voor
75 gram groenten
per broodje.
4
van
2
beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Gang
lunch
Keuken
Italiaans
Porties
2
calorieën
350
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
2
stuks
Italiaanse bollen
▢
150
gram
rundergehakt
▢
150
ml
gepureerde tomaten (passata)
▢
2
stuks
bosuitjes
▢
100
gram
champignons
▢
3
theelepels
oregano
▢
1
theelepel
tijm
▢
1
teen
geperste knoflook
▢
1
eetlepel
geraspte Grana Padano of Parmezaanse kaas
Instructies
Maak de bosuitjes schoon en snij in ringetjes. Het witte gedeelte ga je mee bakken, de rest gaat er later rauw op.
Maak ook de champignons schoon en snij in plakjes.
Doe wat vloeibaar bakboter in een klein steelpannetje en bak de bosui (het witte stuk) en champignons gaar.
Doe dan de geperste knoflook, het gehakt en zwarte peper erbij (evt. kun je er ook zout bij doen).
Bak net gaar en voeg dan de tomatensaus en de gedroogde kruiden toe, laat even zachtjes pruttelen.
Ik vind het lekker om het een kwartiertje zachtjes te laten inkoken maar dat hoeft niet hoor.
Snij de broodjes door en haal een klein beetje brood eruit (je hond of de vogeltjes zijn hier heel blij mee! ?).
Vul de broodjes met het gehaktmengsel, voeg wat geraspte kaas toe en de stukjes groene bosui.
Trefwoord
broodje, champignons, gehakt, tomaten
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo