Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Camembert met rozemarijn en honingnoten
Dit heerlijke borrelkaasje is supersnel klaar en werkelijk goddelijk.
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
5
minuten
min
oventijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Keuken
Frans
Porties
1
camembert
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
1
stuk
camembert
▢
1
takje
rozemarijn
▢
1
teen
knoflook
▢
15
gram
amandelen
▢
1
el.
honing
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camembert uit het doosje, haal het plastic er vanaf en leg de kaas terug in het onderste deel van het doosje.
Maak met een mesje wat sneetjes in de kaas. Pak een (kaas)schaaf en maak dunne plakjes van de knoflook. Steek ze in de inkepingen van het kaasje.
Was en knip de rozemarijn kleiner en steek hier en daar in de kaas.
Pak een schaaltje en meng de amandelen met de honing, leg ze dan op de kaas.
Bak af in 10 tot 15 minuten (totdat de bovenkant wat bruin wordt) en eet deze gesmolten camembert met een heerlijk stokbroodje.
Trefwoord
Amandelen, Kaas, Knoflook, Rozemarijn
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo