Doe wat bloem op een schoon stuk aanrecht, leg daar de deegblaadjes op en stapel ze op, wacht even tot ze ontdooid zijn.
Daarna kun je ze met een deegroller uitrollen en in de taartvorm leggen. Druk voorzichtig aan. *Als de blaadjes nog niet ontdooid genoeg zijn ga je eerst verder met de volgende stappen.
Maak de ui schoon en snij in ringen.
Doe wat olie en de kleingesneden knoflook in een grote pan en bak de ui aan.
Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Voeg samen met de bloemkool en broccoli toe aan de pan.
Snij de kip in blokjes. Als de groenten ontdooid zijn in de pan en voeg je de kip samen met de zuivelspread en tijm aan de pan toe.
Als de spread gemengd is voeg je de eieren toe en giet je alles over in de, met deeg bekleedde, taartvorm.
Strooi de kaas erover en bak af voor zo’n 20 tot 25 minuten. Lekker met wat rucola.