Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde bloemkool
Een bloemkool weegt vaak wel meer dan een kilo, dus je krijgt bij dit bijgerecht ook weer lekker veel groenten binnen.
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
5
minuten
min
Oventijd
30
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Nederlands
Porties
2
calorieën
215
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
0,5
stuk
bloemkool
▢
1
teen
knoflook
▢
2
el.
olijfolie
▢
1
el.
kerriepoeder
▢
1
el.
paprikapoeder
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de bloemkool en snij in ongeveer gelijke stukken. Leg op een bakplaat, evt. met een bakpapiertje eronder.
Meng de kerrie- en paprikapoeder en strooi over de roosjes. Schep om zodat de kruiden overal goed verdeeld zijn.
Pers een teentje knoflook en meng met de olijfolie.
Doe dan wat peper en het olijfolie-mengsel over de bloemkool.
Bak af voor 30 minuten. Schep op de helft nog eens om.
Trefwoord
bloemkool, Kruiden, Oven
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo