Snij de grote pompoenblokjes nog eens door zodat ze ongeveer even groot zijn. Leg de pompoenstukjes, gemengd met een eetlepel olie en wat zwarte peper, op een ovenpapiertje in de oven. Bak voor zo’n 10 minuten.
Doe de cottage cheese in een schaaltje en voeg een beetje olijfolie, de helft van de salie en wat peper toe.
Vet een ovenschaal in.
Maak 2 lasagnebladen goed nat onder de kraan en leg op de bodem van de ovenschaal.
Doe daar de helft van de pompoen en de helft van de cottage cheese op.
Leg dan weer 2 natgemaakte lasagnebladen daar bovenop.
Leg daar de geraspte wortel op en de rest van de cottage cheese.
Dan weer 2 natte lasagnebladen. Leg daar de rest van de pompoen op met de rest van de salie.
Als laatste leg je twee natte lasagnebladen en eindig je met de geitenkaas en tijm.
Bak voor zo’n 15 tot 20 minuten af (totdat de pompoen helemaal gaar is).