Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Plaattaart met spinazie en druiven
Deze heerlijke pizza is goed voor
225 gram groenten per persoon (en 60 gram fruit)!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Oventijd
15
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
calorieën
680
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
1
rol
Flammkuchendeeg
▢
450
gram
Spinazie a la crème
(diepvries)
▢
125
gram
pitloze rode druiven
▢
1
el.
pijnboompitten
▢
50
gram
geraspte geitenkaas
▢
2
el.
olijfolie
(extra vierge)
Instructies
Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden en haal de spinazie uit de diepvries.
Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur (zonder olie of iets dergelijks).
Rol het deeg uit over een bakblik (een ovenpapiertje zit er meestal al onder) en verdeel de spinazie er overheen.
Snij de druiven door de helft. Verdeel over de spinazie.
Verdeel wat peper en de eetlepels olijfolie over de spinazie.
Strooi vervolgens de geitenkaas en de pijnboompitjes over de plaattaart en bak voor zo'n 15 minuten af in de oven.
Trefwoord
fruit, Pizza, Spinazie
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo