Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Basisrecept: groene pesto
5
van 1 beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Keuken
Italiaans
Porties
4
keukenapparatuur
1 keukenmachientje
(of vijzel)
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
20
gram
verse basilicum
(ongeveer 1 plant)
▢
30
gram
Grana Padano
▢
10
gram
pijnboompitten
▢
0,5
teen
knoflook
▢
2
tl.
citroensap
▢
5
el.
extra vierge olijfolie
Instructies
Als je ongeroosterde pijnboompitten hebt dan moet je ze eerst roosteren in een droge pan. Laat volledig afkoelen voordat je ze gebruikt.
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine of vijzel en voeg naar smaak zout en peper toe. Maal alles goed door elkaar.
Buon appetito!
Trefwoord
Basilicum, Basisrecept, Parmezaanse kaas, Pesto
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo