Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta kip Parmezaanse kaas
Deze heerlijke pasta bevat lekker veel vezels en
225 gram groenten per persoon
.
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
calorieën
725
kcal
keukenapparatuur
1 knoflookpers
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
150
gram
volkoren pasta
▢
1
stuk
rode ui
▢
1
stuk
courgette
▢
200
gram
cottage cheese
▢
200
gram
kippendijen
▢
25
gram
geschaafde Grana Padano
▢
1
el.
pijnboompitten
▢
2
tl.
tijm
▢
1
el.
oregano
▢
1
teen
knoflook
Optioneel:
▢
20
gram
basilicum
Instructies
Kook de pasta volgens verpakking.
Snipper de ui fijn.
Snij de courgette in plakken en daarna in blokjes.
Doe wat goede olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg dan de courgette toe.
Voeg de tijm en oregano toe aan de cottage cheese.
Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan.
Snij de kip in ongeveer gelijke stukken en bak, samen met de geperste knoflook in een aparte pan in wat vloeibare bakboter bruin.
Voeg alles bij elkaar, doe de cottage cheese er nu ook bij, roer om en maak even warm.
Serveer met de geschaafde kaas en evt. blaadjes verse basilicum.
Trefwoord
courgette, Grana padano, Parmezaanse kaas, Pasta
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo