Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ei uit de oven
Deze pannetjes bevatten
67 gram groenten per pannetje!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Oventijd
15
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
lunch, Ontbijt
Keuken
Italiaans
Porties
2
calorieën
270
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
2
stuks
eieren
▢
1
stuk
ei
(om te bestrijken)
▢
2
plakjes
bladerdeeg
(diepvries)
▢
2
plakjes
prosciutto
▢
60
gram
cherrytomaatjes
▢
75
gram
kastanjechampignons
▢
1
tl.
tijm
▢
4
el.
halfvolle melk
Instructies
Vet de pannetjes (of ovenschaaltjes) in. Leg de bladerdeeg uit de diepvries om te ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij de tomaatjes in vier en de champignons klein.
Kluts een ei in een schaaltje, roer om, voeg een beetje van de tijm toe, 2 el. melk, wat zwarte peper en de gedeeltes tomaat en champignon.
Leg een plak prosciutto in een pannetje. Roer het eimengsel nog eens om en giet in het pannetje bovenop de prosciutto.
Leg de rest van de prosciutto over het eimengsel. Prik wat gaatjes in het deeg en leg als dekseltje een plak bladerdeeg op het pannetje.
Kluts het extra ei en bestrijk het bladerdeeg ermee.
Ga zo door totdat alle pannetjes klaar zijn. Zet voor zo’n 15 minuten in de oven.
Trefwoord
bladerdeeg, champignons, Ei, prosciutto, tomaten
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo