Leg de tofu in een schone theedoek tussen twee borden met een gewicht er op (een kilo rijst, potten appelmoes of een zware pan bijv.) en laat een tijdje liggen zodat het water er goed uit is. Zeker een half uur maar je kunt dit ook al wat eerder in de koelkast zetten.
Snij de tofu in blokjes en meng alle kruiden en verdeel dan over de tofu zodat elk blokje voldoende kruiden heeft, maak wat lepels olie heet in een pan en bak dan de tofu knapperig. Elke kant van het blokje moet wel een aantal minuten bakken om knapperig te worden.
Ondertussen doe je de geperste knoflook in een andere pan met olie, dan voeg je de groentes toe, bak even goed op hoog vuur en uiteindelijk doe je de ketjap en sesamolie er nog bij. Haal dan van het vuur.
Kluts de eieren goed los, voeg dan in een ander bakje het water aan de maïzena toe en roer nog even goed door.
Giet bij de eieren en doe er de knoflookpoeder bij. Klop met een garde zodat het echt goed gemengd is.
Doe een beetje vet in een pannetje op laag vuur en gaar de twee omeletten.
Doe het groentenmengsel op je omelet, daar de knapperige tofu op en voeg er evt. nog wat sesamzaadjes aan toe.