Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Goulash met noodles
Deze heerlijke zomerse stoofpot bevat maar liefst
250 gram groenten per persoon
(exclusief de gepelde tomaten uit blik).
5
van 1 beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
stooftijd
7
uur
uur
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hongaars
Porties
2
calorieën
470
kcal
keukenapparatuur
1 slowcooker (of een braadpan)
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
250
gram
sukadelappen
▢
1
stuk
winterpeen
▢
1
pot
gegrilde paprika's
(185 gram)
▢
1
blikje
tomatenpuree
(klein blikje van 70 gram)
▢
1
blik
gepelde tomaten
▢
1
stuk
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
tl.
paprikapoeder
▢
2
tl.
peterselie
▢
1
stuk
laurierblad
▢
250
ml.
water
▢
100
gram
noedels
Instructies
Snipper de ui en snij het vlees in gelijke stukken.
Bak dit kort aan in een beetje vloeibaar bakboter met de geperste tenen knoflook erbij.
Schep over in de slowcooker en zet deze op de lage stand.
Snij de paprika’s en de winterpeen klein. Voeg toe aan de slowcooker.
Voeg de kruiden, gepelde tomaten, tomatenpuree, laurierblad, het water en wat peper toe en laat 7 uur stoven op de lage stand.
Daarna kook je de noedels volgens verpakking en haal je het laurierblad uit de goulash.
Trefwoord
noodles, Slowcooker, tomaten
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo