Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met kabeljauw
Deze heerlijke maaltijd is goed voor
350 gram groenten per persoon!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
25
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
calorieën
585
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
150
gram
volkoren spaghetti
▢
250
gram
cherrytomaatjes
▢
1
teen
knoflook
▢
1
stuk
rode ui
▢
1
stuk
courgette
▢
400
ml.
tomatenpassata
(gezeefde tomaten)
▢
0,5
stuk
citroen
▢
300
gram
kabeljauwhaas
▢
0,5
el.
rozemarijn
▢
0,5
el.
tijm
Instructies
Snipper de ui en bak samen met de geperste (of kleingesneden) knoflook in wat olie in een grote pan.
Kook de spaghetti volgens verpakking beetgaar.
Snij de courgette eerst in schijfjes en daarna in blokjes. Voeg toe aan de pan met wat peper naar smaak.
Bak de vis in dezelfde pan, draai om als één kant bruin is en zet dan het vuur lager.
Voeg de kruiden en tom. saus toe aan de pan.
Snij de cherrytomaatjes in twee en voeg aan de saus toe. Laat alles 10 minuten pruttelen.
Leg een paar schijfjes citroen op de vis en geniet van deze heerlijke pan comfortfood.
Trefwoord
Pasta, tomaten, Vis
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo