Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bananenpannenkoekjes met frambozen en munt
Lekker smullen wordt het met dit recept!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
30
minuten
min
Gang
Dessert, Ontbijt
Keuken
Amerikaans
Porties
2
personen
keukenapparatuur
1 Staafmixer
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
50
ml
sojayoghurt
▢
50
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
1
snuf
bakpoeder
▢
2
stuks
eieren
▢
1
snufje
zout
▢
5
gram
ongezouten roomboter
▢
2
stuks
bananen
▢
100
gram
frambozen
▢
2
takjes
verse munt
▢
1
eetlepel
poedersuiker
Instructies
Zorg ervoor dat de roomboter op kamertemperatuur komt.
Prak de bananen tot moes en voeg dan de eieren toe. Meng goed, gebruik evt. een staafmixer.
Voeg dan de yoghurt, bakmeel, zout, bakpoeder en de zachte boter toe. Meng met een garde door elkaar.
Verwarm wat boter in een pan en maak kleine pannenkoekjes. Bak ze gaar en aan beide zijden bruin.
Serveer met kleingesneden verse munt, de frambozen en poedersuiker.
Trefwoord
Bananen, Frambozen, Munt, Pannenkoeken
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo