Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bladerdeeghapjes met geitenkaas en vijgendip
Lekkere borrelhapjes met veel smaak!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
20
minuten
min
Oventijd
15
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Porties
10
hapjes
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
5
plakjes
diepvries-bladerdeeg
▢
2
eetlepels
pijnboompitten
▢
2
eetlepels
tijm
▢
4
eetlepels
vijgendip
▢
150
gram
zachte geitenkaas
▢
1
stuk
ei
Instructies
Verwarm de heteluchtoven voor op 210 graden.
Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.
Prak de geitenkaas in een schaaltje.
Doe in een ander schaaltje het ei en roer even om.
Als de bladerdeegplakjes wat ontdooid zijn snij je ze doormidden.
Je legt dan aan één kant wat geitenkaas er op, dan wat vijgendip, tijm en pijnboompitjes. Herhaal dit bij alle deegplakjes.
Doe dan het plakje dubbel en met een vork kun je de randjes dichtdrukken.
Bestrijk de bovenkant met het ei en strooi er nog wat tijm op.
Zet voor 15 minuten in de oven.
Trefwoord
Borrelhapjes, Geitenkaas
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo