Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met olijven en pecorino
Dit gerecht bevat
200 gram groenten
per persoon.
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
personen
calorieën
585
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
140
gram
spaghetti
(spelt of volkoren)
▢
120
gram
gemengde olijven
▢
200
gram
tomatenblokjes
▢
1
teen
knoflook
▢
40
gram
pecorino
▢
1
eetlepel
oregano
Side-salad:
▢
25
gram
rucola
▢
250
gram
cherrytomaatjes
Instructies
Kook de spaghetti volgens verpakking.
Ondertussen zet je een pan met wat olijfolie op het vuur, pers of snij de knoflook klein en bak eventjes.
Voeg dan de tomatenblokjes en oregano toe.
Laat zachtjes pruttelen.
Was de cherrytomaatjes en zet apart met de rucola. Evt. kun je wat dressing of olijfolie hier overheen doen.
Pak een kaasschaaf en schaaf de pecorino in kleine stukjes.
Giet de spaghetti af, voeg toe aan de saus, doe daar wat peper, de olijven en de kaas op.
Trefwoord
Olijven, Spaghetti
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo