Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mascarpone rood fruit met Limoncello
Een verrukkelijk dessert ideaal voor als er iets te vieren valt!
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
30
minuten
min
Gang
Dessert
Keuken
Italiaans
Porties
4
porties
keukenapparatuur
1 keukenmachientje of staafmixer
1 handmixer
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
250
gram
diepvries zomerfruit
▢
125
ml
slagroom
▢
250
gram
mascarpone
▢
20
gram
poedersuiker
▢
125
gram
verse bramen en/of frambozen
▢
4
eetlepels
Limoncello
(of anders melk)
▢
2
eetlepels
agavesiroop
▢
1
theelepel
vanille-aroma
▢
15
gram
amandelen
▢
4
stuks
Cantuccini
Instructies
Laat het diepvriesfruit ontdooien.
Meng de mascarpone met de Limoncello.
Voeg dan de slagroom en poedersuiker toe aan het mascarpone-mengsel en mix met een mixer kort tot een mooie room die niet meer zo vloeibaar is.
Doe het ontdooide fruit met de siroop en vanille-aroma in een keukenmachientje en vermaal tot een moes. Of gebruik een staafmixer.
Snij de verse vruchten doormidden en roer er doorheen.
Maak de amandelen wat kleiner met een vijzel of mes.
Pak een paar mooie glazen en begin met wat lepels mascarpone-mengsel onderin, doe er dan een lepel vruchtenmengsel op en herhaal dit.
Bovenop doe je wat stukjes amandel en een koekje.
Trefwoord
Cantuccini, Dessert, fruit, Limoncello, Mascarpone, toetje
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo