Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas uit de oven met tijm en appel
Dit heerlijke vegetarische borrelhapje is makkelijk en verantwoord met alle vezels en frisse appel.
5
van
2
beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
10
minuten
min
oventijd
5
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Borrelhapje
Keuken
Frans
Porties
10
sneetjes
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
1
schijf
geitenkaas
▢
1
stuks
volkoren of meergranen stokbrood
▢
1
el.
pijnboompitten
▢
2
takjes
tijm
(of gedroogde tijm)
▢
0,5
stuk
appel
▢
2
tl.
agavesiroop
(of honing)
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
Leg een ovenpapiertje op het bakblik en leg daar de geitenkaas op. Giet de agavesiroop over de geitenkaas.
Ris de blaadjes tijm van de takjes en verdeel de blaadjes over de geitenkaas.
Voeg nog een beetje zwarte peper toe en zet voor 5 minuutjes in de oven.
De laatste 2 minuten voeg je (op het ovenpapier) de pijnboompitjes toe om bruin te worden.
Was de appel, verwijder de kroos en snij in dunne plakjes.
Snij het broodje in sneetjes.
Haal de geitenkaas uit de oven, leg de pijnboompitjes er op en geniet van een broodje met appel en geitenkaas!
Trefwoord
Aardappelen, Geitenkaas, Tijm
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo