Maak de lasagnebladen los onder de kraan (ze scheuren anders snel en moeten toch nat worden zodat ze goed gaar worden).
Vet een ovenschaal in en begin met 2 bladen lasagne.
Snij de tomaten in plakjes.
Doe wat olie in een pan, pers de knoflook daarin uit (of snij klein en voeg toe) en doe de spinazie erbij. Verwarm op laag vuur. Als het bijna ontdooid is doe je er de zuivelspread bij. Roer goed door.
Snij de nog bevroren zalm in reepjes.
Leg de helft van de tomaten op de lasagne en voeg een beetje spinaziemengsel toe. Op elke laag doe je steeds ook wat peper en wat van de oregano.
Leg daar weer bladen op, dan een laag zalm, dan weer bladen, dan een laag spinazie, dan bladen en je eindigt met een laag tomaten en de strooikaas.
Bovenop kun je wat blaadjes tijm leggen, dat is lekker en ziet er ook nog extra smaakvol uit. Bak voor zo’n 20 minuten af.