Wrappizza met ricotta en olijven

Wrappizza met ricotta en olijven

Súpersimpel en heel lekker is deze #gezondepizza zeker! Dus perfect voor in de paar weken balanzen zo na de feestdagen ☺️. Of natuurlijk om weer in een mooi bikinilijf de zomer tegemoet te gaan. En wat ook nog eens een voordeel is, je kunt er 2 eten! 

Wrappizza met ricotta en olijven

Wrappizza met ricotta en olijven

Originele vorm van pizza met wel 225 gram groenten per persoon.
Nog geen beoordeling
Bereiding 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Porties 2 personen
calorieën 605 kcal

Ingrediënten
  

  • 200 gram ricotta
  • 20 stuks olijven
  • 4 stuks grote volkoren tortilla-wraps
  • 400 gram kleine trostomaten
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels gedroogde oregano

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150 graden. 
  • Maak de tomaten schoon en snij in dunne plakjes.
  • Leg een tortilla op een bord en beleg hem met plakjes tomaat, strooi er flink wat oregano over.
  • Voeg dan wat klodders ricotta toe en wat (doorgesneden) olijven. 
  • Strooi wat peper over de pizza en verdeel een eetlepel olijfolie.
  • Zet voor 5 minuutjes in de oven.
  • Wat blaadjes rucola er op en hij is klaar om te eten! Herhaal dit alles bij de volgende tortilla’s.
Trefwoord Olijven, Pizza, Ricotta, Wrap
Heb je dit recept geprobeerd?Laat me weten wat je ervan vond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top