Maak alle groenten schoon en snij de tomaten, courgette en aubergine eerst in plakjes en dan in blokjes. De champignons snij je in plakjes en de bosui in ringetjes.
Maak wat vloeibare boter warm in een flinke braadpan. Begin met het bakken van de ringetjes bosui (hou er een aantal achter voor topping).
Voeg daarna de champignons, courgette en aubergine toe. Roer wat om totdat het gaar gebakken is.
Voeg dan de stukjes tomaat, maïs en alle kruiden toe. Roer een paar keer om.
Uiteindelijk voeg je het vegetarische gehakt toe. Maak even warm.
Pak een taartvorm en leg daar een ovenpapiertje in en druk de 4 wraps er goed in met telkens een draaibeweging (zodat ze niet precies bovenop elkaar liggen en je een goede opstaande rand krijgt).
Schep het mengsel er in, maar let op dat je het overtollige vocht wat uit de groentes is gekomen niet in de wrapvorm giet.
Strooi de cheddarkaas over de wraptaart en bak voor 10 minuten in het midden van de oven af.
Doe na het bakken de ringetjes overgebleven bosui nog er bovenop voor een frisse en knapperige smaak.