Week de gedroogde shiitake minimaal 30 min. in koud water. Je kunt ze ook in de ochtend alvast in een kom met water zetten om 's avonds te gebruiken.
Snij de winterpeen en bosui, pers de knoflook en rasp de gember.
Doe een beetje plantaardige olie in een pannetje en bak daarin de knoflook en gember even aan.
Voeg het water toe en de misopasta. Roer goed zodat de miso oplost.
Pak een wokpan en doe er wat olie in, bak de bosui, sojabonen, winterpeen en shiitake samen met de woksaus gaar.
Ondertussen kook je water om de noedels te koken (volgens verpakking) en de taugé te garen. Taugé hou je lekker knapperig als je het overgiet met gekookt water.
Overgiet de gaar gekookte noedels nog even met water en bouw je misosoep op.
Pak twee kommen en doe daar de noedels in en giet er misosoep overheen. Voeg dan de groenten (ook de taugé) toe, de sesamolie en strooi de toppings er overheen. Geniet ervan!