Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Baked oats met frambozen
Dit makkelijke recept zit boordevol vitaminen en vezels
5
van 1 beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Oventijd
25
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Ontbijt, Tussendoortje
Keuken
Engels
Porties
4
porties
calorieën
335
kcal
keukenapparatuur
1 Keukenmachine of staafmixer
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
250
ml.
ongezoete havermelk
▢
3
el.
agavesiroop
(of honing)
▢
2
tl.
chiazaad
▢
200
gram
volkoren havermout
▢
1
tl.
bakpoeder
▢
2
tl.
speculaaskruiden
▢
75
gram
frambozen
▢
1
stuk
appel
▢
2
el.
pecannoten
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix de havermout, bakpoeder, chiazaad, agavesiroop, havermelk en speculaaskruiden in een keukenmachine of met een staafmixer.
Vet een ovenschaal in.
Snij de appel in stukjes en roer door het beslag.
Stort het beslag in de ovenschaal, verdeel goed zodat het overal even dik is en leg het fruit en de noten bovenop.
Bak af voor zo’n 25 minuten. Laat even afkoelen voordat je het in de juiste porties snijdt.
Trefwoord
Appel, Frambozen, Havermout, pecannoten
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo