Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gado Gado bowl
Geniet van deze heerlijke, vegetarische Gado Gado bowl met maar liefst
325 gram groenten
per persoon.
4.25
van
4
beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
25
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Indonesisch
Porties
2
personen
calorieën
800
kcal
keukenapparatuur
1 knoflookpers
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
400
gram
boontjes
▢
150
gram
taugé
▢
150
gram
pandanrijst
▢
100
gram
komkommer
▢
2
stuks
eieren
▢
2
eetlepels
gebakken uitjes
Ingrediënten satésaus
▢
5
eetlepels
pindakaas
(met stukjes noot)
▢
2
eetlepels
ketjap
▢
150
ml
water
▢
3
cm
gember
(of gemberpoeder)
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
theelepel
cayennepeper
▢
1/2
eetlepel
bruine basterdsuiker
▢
1
eetlepel
sesamolie
Instructies
Kook de rijst volgens verpakking.
Maak de boontjes schoon en kook beetgaar (zo’n 7 minuten).
Kook de eieren voor zo’n 6 minuten.
Kook water en doe de taugé er een minuutje in, langer is niet nodig. Zo blijven ze mooi wit en knapperig.
Maak de komkommer schoon en snij in plakjes.
Rasp de gember en pers de knoflook.
Doe alle ingrediënten voor de satésaus, behalve de sesamolie, in een pannetje.
Zet op het vuur en meng goed, doe op het laatst de sesamolie er nog door.
Alle onderdelen zijn al klaar!! Pak twee schaaltjes en maak alles mooi op, strooi de gebakken uitjes er nog over.
Trefwoord
aziatisch, oosters, vegetarisch
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo