Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witlofsalade met peer en geitenkaas
Deze heerlijke salade bevat
125 gram groenten en 50 gram fruit per persoon
.
5
van 1 beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
15
minuten
min
Gang
Bijgerecht, Hoofdgerecht, lunch
Keuken
Belgisch
Porties
2
calorieën
365
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
2
stronken
witlof
▢
2
el.
rozijnen
▢
1
stuk
peer
▢
90
gram
geitenkaas
▢
2
el.
ongezouten cashewnoten
▢
1
el.
honing
▢
1
el.
balsamico
Instructies
Snij de witlofstronken in de lengte twee keer en snij de bittere kern er uit.
Was in een vergiet en snij de witlof vervolgens in grove stukken.
Was en snij de peer in stukjes (laat de schil zitten voor extra smaak en vezels).
Meng in een schaaltje de honing met de balsamico. Snij de geitenkaas in plakjes
Pak een saladeschaal en doe daar de witlof, rozijnen, peer, stukken geitenkaas en cashewnoten in.
Serveer de balsamico-dressing ernaast of er al overheen.
Trefwoord
Balsamico, Cashewnoten, Geitenkaas, Witlof
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo