2el.Griekse kruiden(mengsel van oregano, tijm en peper)
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden (boven en onder warmte).
Meng de shoarma met de paprikakruiden en een eetlepel olijfolie per 2 personen.
Was en snij de aardappelen in grove stukken, laat de schil zitten voor de vezels en vitaminen (behalve als de aardappelen veel uitlopers hebben of de schil groen gekleurd is, dan moet je ze eerst schillen).
Verdeel de helft van de Griekse kruiden en een eetlepel olie (per 2 personen) met de geperste knoflook erover, roer om, en zet in de oven voor 15 minuten.
Maak de uien schoon en snij in grove stukken.
Was ook de broccoli en snij in ongeveer even grote stukken.
Voeg na 15 minuten de uien, broccoli, de rest van de Griekse kruiden en een eetlepel olie (per 2 personen) aan de traybake toe en bak 5 minuten in de oven.
Roer alles weer een keer om en voeg de vegetarische shoarma toe. Bak voor 10 minuten.