Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rozemarijn aardappels uit de oven
Bij dit gerecht kan je zelf een salade naar wens maken, kies uiteraard het liefst voor veel groenten.
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Bereiding
10
minuten
min
Oventijd
30
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
personen
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
400
gram
aardappelen
(iets kruimig)
▢
1
eetlepel
rozemarijn
▢
1
teen
knoflook
▢
1
stuks
rode ui
▢
30
gram
grana padano
▢
2
eetlepels
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was en snij de aardappelen in grove stukken. Laat het velletje er om zitten.
Meng de olijfolie met 1 teen geperste knoflook.
Doe de aardappelen in een ovenschaal, strooi de rozemarijn en wat peper er overheen.
Giet dan de knoflookolie er op en meng even.
Zet voor 15 minuten in de oven.
Maak de ui schoon en snij in ringen en rasp de kaas.
Na 15 minuten schep je de aardappelen om, voeg je de uiringen toe en bedek je de aardappelen met de kaas.
Bak nog 15 minuten.
Trefwoord
Aardappelen, Grana padano, Oven, Rozemarijn
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo