Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frozen yoghurt met banaan en frambozen
Lekker vegan gerecht voor als de thermometer tropische temperaturen aantikt!
4
van
2
beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Delen via e-mail
Voorbereiding
15
minuten
min
in de diepvries
1
uur
uur
Gang
Dessert
Keuken
Werelds
Porties
6
personen
calorieën
65
kcal
Ingrediënten
1x
2x
Aantal porties
▢
250
ml
sojakwarknaturel
▢
2
eetlepels
frambozenjam
▢
1
stuk
banaan
▢
100
gram
diepvriesframbozen
Instructies
Meng de kwark met de jam door elkaar.
Pak een bakblik en leg daar een ovenpapiertje op.
Stort de kwark er op uit en strijk uit zodat het overal even dik is (je kunt zelf bepalen hoe dik je het wilt).
Verdeel de frambozen over de kwark
Snij de banaan in stukken en leg ook op de kwark, druk een beetje aan.
Na een uur diepvries kun je er al van genieten!
Trefwoord
Bananen, Frambozen, Vegan, Yoghurt
---> Bestel hier je boodschappen direct online bij Jumbo