Steun mij

Hoi, wat leuk dat je dit stukje leest! Ik hou er niet van om ergens om te vragen, maar in dit geval val ik direct met de deur in huis en vraag ik je toch ‘steun mij’.

Om te kunnen revalideren van long-COVID ben ik gestopt met mijn baan (ik was functioneel applicatiebeheerder in de ouderenzorg). Ik was namelijk in de veronderstelling dat ik een maand of 3 nodig zou hebben om te revalideren en dan gewoon weer kon gaan solliciteren. Helaas liep dat heel anders.

Daarom bedacht ik om van mijn hobby mijn werk te gaan maken, en dat is de ontwikkeling van gezonde recepten en het maken van cursussen over gezonde voeding. Gelukkig had ik de papieren daarvoor ook al op zak. Op deze manier heb ik weer een mooi doel in mijn leven en dat geeft me veel positieve energie. Zo kan ik rustig werkuren opbouwen op de momenten/dagen dat het goed gaat en hoop ik anderen te helpen ook gezond(er) te eten op een makkelijke, en natuurlijk, smakelijke manier. 

Vind je mijn recepten en gezonde tips ook zo leuk? Steun mij dan door een fooitje achter te laten via een donatie onderaan de pagina :). 

Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen nieuwe recepten, blogs of shopacties mist. Schrijf je natuurlijk ook gewoon in als je niet doneert! 

Liefs Renée X

selfie foodie
Winkelwagen
Scroll naar boven