Contact

Ik kom graag met je in contact!

Heb je vragen aan mij? Bijv. over een recept, mijn socials of website? Of wil je in contact komen om een zakelijke reden?

Ik heb een recente mediakit voor nieuwe klanten klaarliggen, die kun je altijd vrijblijvend opvragen. Ik werk voornamelijk via mijn Instagrampagina, maar er zijn ook mooie mogelijkheden voor deze website die al meer dan 6000 unieke gebruikers per maand trekt.

Dit biedt ik allemaal aan:

Je kunt een blogartikel laten schrijven (of aanleveren) over je product of bedrijf met één of meerdere links, of bijvoorbeeld een uniek recept laten creëren met jouw mooie product(en). Door een recept of blogartikel met link op de website te plaatsen blijft deze nog jarenlang bezoekers trekken, via sociale media is het bereik wat groter maar de duur van de activiteit korter. Als voedingsdeskundige in de Chinese voedingsleer en gewichtsconsulent kan ik komen spreken over gezonde voeding.

Receptontwikkeling

Ik ontwikkel recepten, ook de foto’s maak en bewerk ik zelf, zo kan ik mooie producten in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kan ik ook voor je bedrijf/website exclusieve (gezonde) recepten ontwikkelen met betreffende huisstijl, macro’s en foto’s.

Sociale media

Wil je jouw bedrijf of product aan een groot publiek laten zien? Dan is sociale media niet meer weg te denken. Misschien ben je er zelf niet zo goed in of heb je er geen tijd meer voor? Ik kan de sociale media van je bedrijf (tijdelijk) overnemen of je bedrijf/product via mijn eigen sociale kanalen in de kijker zetten.

Je vindt hieronder een aantal van mijn recente samenwerkingen waarbij ik één of meerdere recepten mocht ontwikkelen. 

Mail me vrijblijvend via info@reneeseettafel.nl. Ik hoor graag van je! 

Groetjes Renée

KvK: 86121324
BTW: NL004195290B04

Voor ERU Bio ging ik aan de slag voor een feestelijk hapje met hun biologische smeerkaas er in verwerkt.
compote van rode bessen
Deze compote van rode bessen heb ik gemaakt voor Berrybrothers, ze wilden graag een feestelijk nieuwjaarsrecept met hun rode bessen om het jaar fris en fruitig mee te starten.

 

miso soep met noedels

Deze rijk gevulde vegan miso soep met noedels maakte ik in samenwerking met TerraSana, een leverancier van biologische en duurzame producten. Ik mocht aan de slag met hun Aziatische lijn. 

kerst voorgerecht: burrata met gemarineerde tomaten

Dit heerlijke voorgerecht mocht ik maken in samenwerking met de Eerlijckheid, een duurzame en verpakkingsvrije winkel in hartje Oirschot. 

vegan curry met naanbroodjes

Deze kruidige curry met Dupuy-linzen en naanbroodjes maakte ik in samenwerking met de Eerlijckheid, een duurzame en verpakkingsvrije winkel in Oirschot, Noord-Brabant. 

vegan bowl
Dit vegan recept heb ik mogen maken in samenwerking met Namture, een mooie organisatie die restafval uit Vietnam omtovert tot de mooiste bowls, bestek en bekers.
Mueslirepen met verse dadels
Ik maakte deze havermoutrepen in opdracht van Discovered, een bedrijf wat exotisch fruit bezorgd. Ik mocht de Barhi verse dadels in het zonnetje zetten.
Winkelwagen
Scroll naar boven