renée's eettafel

Om mij, mijn visie op voeding en mijn schrijfstijl beter te leren kennen heb ik een aantal producten in dit gratis aanbod. Je vindt hier blogartikelen over gezondheid en gezond eten, een gratis e-book met recepten en je kunt een gratis online kennismakingsgesprek aanvragen. Mocht je vragen hebben over de cursus ‘gezond eten’, waarbij je een goede fundering voor jezelf gaat leggen naar een gezond eetpatroon, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Je mag je vragen natuurlijk ook altijd via de mail stellen of via Instagram als je dat prettiger vindt.

Blog: de Chinese voedingsleer

In dit blogartikel lees je wat de traditionele Chinese voedingsleer is, wat ik eraan gehad heb en hoe je het kunt inzetten voor je gezondheid.

Ik hoop dat je door het lezen van dit gratis aanbod een goed idee hebt gekregen over mijn visie en schrijfstijl. Van eerdere cursisten en van testlezers heb ik terug gekregen dat mijn teksten vrij makkelijk leesbaar zijn. Ik hoop dat dit voor jou ook geldt! Wil je een gezond eetpatroon dat je goed kunt volhouden, lekker is en waar je de Chinese voedingsleer in meeneemt? Start dan nu nog met de laagdrempelige cursus ‘gezond eten, voor de echte lekkerbek’. 

Liefs Renée

Winkelwagen
Scroll naar boven