Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt!

Mijn naam is Renée Bendien, ik ben 41 jaar en woon samen met mijn man Peter (geregistreerd partner officieel maar dat bekt niet zo lekker) en onze golden retriever Luca in Oirschot, Noord-Brabant. Ik hou heel erg van gevarieerd en gezond eten met veel groenten zodat ik heel veel kan eten maar toch nooit hoef te lijnen. Want weinig eten is voor mij echt een straf.

Verder vind ik het belangrijk om niet teveel zout te eten, een tekort komt in Nederland niet voor dus het is vooral belangrijk om in de avondmaaltijd er zo min mogelijk van te gebruiken en liever met kruiden aan de slag te gaan. Ik ben flexitariër (ik eet dus wel alles, maar de hoeveelheid vlees ook weer in balans), hou niet van al te pittig eten en kook heel regelmatig vegetarisch. Ik hou naast gezond eten ook van plaattaarten, lasagne en borrelhapjes hoor! Die ga je ook zeker terugvinden tussen mijn recepten. Wat mij betreft is het gewoon belangrijk het goed in balans te houden.

Wat ik áltijd in de diepvries heb zijn diepvriesgroenten en -fruit, hartig taartdeeg en appeltaart voor ‘noodgevallen’ natuurlijk ;). Als ik geen zin heb om boodschappen te doen kan ik toch een volwaardige maaltijd op tafel zetten.

Hopelijk vind je mijn recepten leuk om na te maken, ze zijn in ieder geval niet al te moeilijk.

Vanaf dat ik op mezelf ben gaan wonen (toen ik 21 was) heb ik een zwak voor serviezen, placemats, servetten en andere tafelaankleding. Ik vind het eten nóg lekkerder smaken met bijpassend bestek, stokjes en tafellinnen. Zo gezellig! Vandaar dat ik, naast heerlijke recepten, ook allerlei leuke accessoires heb bedacht voor op de eettafel. De meeste spullen wil ik zelf gaan maken en ben daar al heel hard mee bezig! Binnenkort zal ik hier dus een webshop lanceren! Hierdoor vind je straks alles wat jij nodig hebt om jouw eettafel zo smakelijk mogelijk te maken.

Profielfoto Renee
Vegetarische noodlebowl met ei

Volg mij op mijn socials

De laatste recepten van mij kun je vinden op mijn socials, zoals op Instagram, Facebook en Pinterest. Volg mij daar ook online en kom met mij in contact!

De lekkerste recepten wekelijks in je mailbox

Mis geen enkel recept, abonneer je op mijn nieuwsbrief!

NIEUWSTE RECEPTEN
aandacht voor mooie producten

Wil je je product onder de aandacht brengen bij mijn volgers?

Scroll naar top