Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt!

Mijn naam is Renée Bendien, ik ben 41 jaar en woon samen met mijn man Peter (geregistreerd partner officieel maar dat bekt niet zo lekker) en onze golden retriever Luca in Oirschot, Noord-Brabant. Ik hou heel erg van gevarieerd en gezond eten met veel groenten zodat ik flinke porties kan eten :). Want weinig eten is voor mij echt een straf.

Wat voor soort recepten ga je hier vinden: ik vind het belangrijk om niet teveel zout te eten, een tekort komt in Nederland niet voor dus het is vooral belangrijk om in de avondmaaltijd er zo min mogelijk van te gebruiken en liever met kruiden aan de slag te gaan. Ik ben flexitariër (ik eet dus wel alles, maar de hoeveelheid vlees hou ik beperkt), hou niet van al te pittig eten en kook heel regelmatig vegetarisch. Ik hou naast gezond eten ook van plaattaarten, lasagne en borrelhapjes hoor! Die ga je ook zeker terugvinden tussen mijn recepten. Wat mij betreft is het gewoon belangrijk het goed in balans te houden.

Dikke tips: wat ik áltijd in de diepvries heb zijn diepvriesgroenten en -fruit, hartig taartdeeg en appeltaart voor ‘noodgevallen’ natuurlijk ;). Als ik geen zin heb om boodschappen te doen kan ik toch een volwaardige maaltijd op tafel zetten.

Hopelijk vind je mijn recepten leuk om na te maken, ze zijn in ieder geval niet al te moeilijk en de ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen.

Gezellige eettafel: vanaf dat ik op mezelf ben gaan wonen (toen ik 21 was) heb ik een zwak voor borrelplanken, kaarsen, placemats, servetten en andere tafelaankleding. Ik vind het eten dan nóg lekkerder smaken. Ook toen ik alleen woonde maakte ik het hierdoor een feestje om te eten. Zo gezellig!

Webshop met alles voor jouw eettafel: vandaar dat ik, naast heerlijke recepten, ook leuke accessoires wil verkopen voor op je eettafel en in de keuken. Ik wil ze zelf maken maar door Long-Covid en alle werkzaamheden die ik heb voor mijn recepten en website heb ik nog niet veel uit mijn handen kunnen krijgen. Maar binnenkort kun je ze vinden in mijn shop!

Gezond eten: ik heb 2 opleidingen afgerond waarin ik veel heb geleerd over gezonde voeding (Gewichtsconsulent en Doktersassistent). Ook heb ik veel boeken gelezen en heb ik zelf veel ervaring met de invloed van gezonde voeding op je lichaam. Omdat ik op mijn 19e een darmziekte kreeg vond ik het belangrijk me daar goed in te verdiepen en ondervond ik direct de positieve effecten. Mijn recepten zijn daarom veelal gezond en ik maak ook blogartikelen met allerlei tips en adviezen over gezonde voeding. 

Hierdoor vind je op mijn website echt alles wat jij nodig hebt om jouw eettafel zo smakelijk, gezond en gezellig mogelijk te maken!

Liefs Renée

Profielfoto Renee
Vegetarische noodlebowl met ei

Volg mij op mijn socials

De laatste recepten van mij kun je vinden op mijn socials, zoals op Instagram, Facebook en Pinterest. Volg mij daar ook online en kom met mij in contact!

De lekkerste recepten wekelijks in je mailbox

Mis geen enkel recept, abonneer je op mijn nieuwsbrief!

aandacht voor mooie producten

Wil je je product onder de aandacht brengen bij mijn volgers?

Winkelwagen
Scroll naar boven