Voorgerecht
Ik ben dol op voorgerechten! Eigenlijk nog meer dan een nagerecht, die sla ik graag over in een restaurant voor een lekkere entrée. Ik neem dan vaak geen soep, want dat vult teveel (zonde voor het hoofdgerecht). De soepen die je hier vindt zijn dan ook vaak door mij gegeten als maaltijdsoep, liefst met een lekker vers afgebakken broodje erbij. In een restaurant neem ik dan graag een fris, licht verteerbaar voorgerecht. Vooral lekker om dan iets met vis te nemen of eens wat te proberen waar ik nog nooit van gehoord heb. Als we eters krijgen dan maak ik uiteraard wel een voorgerecht, op een doordeweekse dag met z’n tweetjes doe ik dat eigenlijk nooit. Eet jij elke dag een voorgerecht?
Deze erwtenpuree, kabeljauwhaas en hazelnootcrumble hebben wij een keer op een doordeweekse dag gegeten als avondmaaltijd. Ik dacht ‘even een recept tussendoor zonder koolhydraten’. Niet dat ik er wat tegen heb, in tegendeel! Ik ben ervan overtuigd dat een goede …
Erwtenpuree, kabeljauwhaas en hazelnootcrumble Lees verder »