cursus gezond eten

Cursus: gezond eten, voor de echte lekkerbek

Door het volgen van de opleidingen ‘doktersassistent’ en ‘gewichtsconsulent’ heb ik mezelf een goede basis gegeven over gezonde voeding. Later heb ik me verder verdiept in de Chinese voedingsleer omdat ik zinvolle voedingsadviezen van mijn acupuncturist kreeg en merkte dat ik daardoor klachten kon verhelpen. Ik heb een beter immuunsysteem gekregen, heb geen eetbuien meer, een goed gewicht, mijn huid ziet er beter uit en ik voel me veel energieker en blijer. Alles wat ik geleerd heb vanuit de westerse én de Chinese voedingsleer heb ik gecombineerd in deze cursus.

Wil jij ook:

Verander dan nu je eetpatroon definitief, zonder eetregels of verboden producten.

De online versie van de cursus kost éénmalig € 39,-

Ik heb een aantal mensen gevraagd om een hoofdstuk te testlezen, ze hebben niet allemaal hetzelfde hoofdstuk gelezen. Ik heb daardoor goede feedback gekregen op taalkundig en inhoudelijk gebied. Lees hier hun reacties over de inhoud:

Lenne
LenneTestlezer 1
Lees verder
Ik heb de Chinese voedingsleer gelezen, ik wist daar nog niets van en vond het super interessant. Ik vind de manier van schrijven heel prettig en pakkend. En ik vind het fijn dat je eigen ervaringen deelt naast informatieve stukken. Het maakt me nieuwsgierig naar de rest!
Sandra
SandraTestlezer 2
Lees verder
Het is een leuk stuk om te lezen, erg interessant! (Sandra heeft het hoofdstuk 'marketingtrucs, daar trap jij niet meer in' gelezen)
Fen
FenTestlezer 3
Lees verder
Ik vond het hoofdstuk 'zo verwerkt het lichaam wat je eet' heel interessant. Je hebt er veel aan.
Fien
FienTestlezer 4
Lees verder
Ik vond het hoofdstuk wat ik mocht testlezen erg interessant. Ik ben benieuwd naar het volledige e-book/cursus!
testlezer 5
testlezer 5José
Lees verder
Het is veel tekst maar je komt snel to-the-point. Het is allemaal heel interessant, ik ben vooral benieuwd naar de Chinese voedingsleer die ik nu nog niet heb gelezen.
Vorige
Volgende

Omdat ik zelf zoveel voordelen ervaar van een gezond eetpatroon vanuit de westerse én Chinese visie, heb ik de cursus: gezond eten, voor de echte lekkerbek, ontwikkeld. Ik zie mezelf ook zeker als een echte lekkerbek die graag veel en vaak eet en dat gaat prima samen met een gezond eetpatroon. Ik krijg vaak de vraag ‘waar laat je al dat eten toch?’ In deze cursus heb ik alle weetjes, tips, adviezen, feiten en mijn eigen ervaringen gecombineerd zodat jij ook lekker en veel kunt (blijven) eten op een gezonde manier. De cursus is voor iedereen die graag, op een laagdrempelige manier, een gezonder eetpatroon wil krijgen én behouden.

Je leert:

De cursus: gezond eten, voor de echte lekkerbek, is een zelfstudie dus je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wilt. Een gezonder eetpatroon ontwikkelen heeft tijd nodig omdat je oude gewoontes duurzaam moet veranderen. De cursus zit vol met informatie, product vergelijkingen, adviezen, weetjes, tips, recepten, quizvragen en opdrachten.

Wat je kunt verwachten:

Deze cursus is voor iedereen interessant, of je nou al veel weet over gezonde voeding of nog een beginner bent. Ik ben zelf al heel lang bezig met gezonde voeding, maar leer ook nog steeds bij. We komen steeds meer te weten over voeding doordat er onderzoeken worden gedaan en ook op medisch gebied steeds meer bekend is. Ik verwacht dus zeker dat  je er wat van leert, ook als je al veel weet. Sowieso is de Chinese voedingsleer een echte aanrader om meer over te weten te komen!

Wat krijg je niet in deze cursus?

De cursus: gezond eten, is een zelfstudie waarin je op een rustig tempo gezond(er) gaat eten. Door alle adviezen, weetjes, opdrachten en tips krijg je de handvatten en het inzicht om je persoonlijke doelen te behalen met voeding die bij je past. Je hoeft dus geen producten te gaan eten die je helemaal niet lust of dagmenu’s te volgen die niet bij je leefstijl passen. Een quick-fix om af te vallen bestaat helaas niet, als je gezonder gaat eten en drinken kom je vanzelf op een gewicht dat beter bij je lichaam past. Het lezen van de cursus zal maar een aantal uren tijd vergen maar het werken aan je doelen en veranderen van je eetpatroon zal veel langer duren. Je kunt deze cursus daarom zo lang gebruiken als je wilt. Er is een downloadbare cursus maar ook een geprinte versie beschikbaar die ik per post naar je opstuur. 

Heel veel succes en plezier met de cursus ‘gezond eten, voor de echte lekkerbek’!

Liefs Renée

8 gedachten over “Cursus: gezond eten”

 1. Gefeliciteerd, Renée.
  Het is je gelukt‼
  Wat ziet het er professioneel uit en wat leest het gemakkelijk.
  Ik hoop dat je veel positieve reacties krijgt en er veel mensen de cursus kopen.
  Ik ben kei trots op je♥️

 2. Cursus gekocht en gedownload. Ik ben heel erg benieuwd, het ziet er in ieder geval interessant en professioneel uit.
  Goed gedaan Renée!

 3. Ik heb de cursus inmiddels helemaal doorgenomen. Ik ben erg enthousiast over de inhoud. De cursus is overzichtelijk en geeft goede en bruikbare tips. Je kunt zelf uit de cursus halen wat voor jou haalbaar is en waar jij denkt goede resultaten mee te halen. Met kleine aanpassingen kun je veel bereiken zonder dat je heel streng voor jezelf hoeft te zijn. Ik ben zelf al jaren op een gezond gewicht terwijl mijn BMI ooit rond de 30 was. Ik weet dus heel goed hoe fijn je je kunt voelen als je gezond eet. Super goed gedaan Renée!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven