Ei muffins met spekjes

Ei muffins met spekjes

Deze ei muffins met spekjes, bosui, erwten en verse kruiden zijn zoooooo lekker! Ik heb er zelf nog wat extra gemaakt en ingevroren. Zo kan ik er af en toe eentje gebruiken als ontbijt

Pasen

Bij Pasen horen eieren. En zelf vind ik het wel heel lekker om ook wat warme gerechten op de brunchtafel te zetten. Vandaag deze ei muffins met spekjes! Ik heb verse kruiden toegevoegd en wat peper, door de uitgebakken spekjes vind ik zelf zout toevoegen niet nodig. Geniet er lekker van!!

Eimuffins met spekjes

Ei muffins met spekjes

Deze muffins zijn heel makkelijk te maken!
Nog geen beoordeling
Bereiding 10 minuten
Oventijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Porties 6 stuks

keukenapparatuur

  • 1 cupcakevorm

Ingrediënten
  

  • 6 stuks eieren
  • 3 stuks bosui
  • 100 gram spekjes
  • 50 gram erwten (diepvries)
  • 10 gram verse bieslook en peterselie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij de spekjes zo nodig kleiner, bak bruin in een pan. Ondertussen maak je de bosuien schoon en snij je ze in ringetjes.
  • Als de spekjes al wat doorbakken zijn voeg je de bosui-ringetjes en erwten toe.
  • Vervolgens kluts je de eieren in een schaaltje en snij je de verse kruiden klein.
  • Schenk de eieren, samen met de kleingesneden kruiden en peper naar smaak bij de spekje en groenten.
  • Meng even door elkaar en giet dan meteen in de muffinvorm. Per ei kun je een muffin maken. Bak in 15 minuutjes af.
Trefwoord bosui, Ei, Erwten, Kruiden, spekjes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven