Deze super makkelijke hapjes zijn heerlijk voor bij de borrel! Of voor bij de een brunch met Pasen natuurlijk. Bijna iedereen gaf in mijn stories laatst aan dat een warm hapje wel bij een Paasbrunch hoort. En dat vind ik dus ook! Maar goed, bij welke gelegenheid ook, dit vegetarische hapje is erg smakelijk en natuurlijk weer heel makkelijk om zelf te maken. Wanneer ga jij deze bladerdeeghapjes eten?
Bladerdeeghapjes met geitenkaas en vijgendip
Lekkere borrelhapjes met veel smaak!
Nog geen beoordeling
Bereiding 20 minuten min
Oventijd 15 minuten min
Gang Borrelhapje
Porties 10 hapjes
Ingrediënten
- 5 plakjes diepvries-bladerdeeg
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 eetlepels tijm
- 4 eetlepels vijgendip
- 150 gram zachte geitenkaas
- 1 stuk ei
Instructies
- Verwarm de heteluchtoven voor op 210 graden.
- Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.
- Prak de geitenkaas in een schaaltje.
- Doe in een ander schaaltje het ei en roer even om.
- Als de bladerdeegplakjes wat ontdooid zijn snij je ze doormidden.
- Je legt dan aan één kant wat geitenkaas er op, dan wat vijgendip, tijm en pijnboompitjes. Herhaal dit bij alle deegplakjes.
- Doe dan het plakje dubbel en met een vork kun je de randjes dichtdrukken.
- Bestrijk de bovenkant met het ei en strooi er nog wat tijm op.
- Zet voor 15 minuten in de oven.
Trefwoord Borrelhapjes, Geitenkaas
Van harte gefeliciteerd met de lancering van je blog! Het ziet er supergaaf en overzichtelijk uit! Knap gedaan! Succes verder!
Dankjewel Hilde!! 🙂