Wrap pizza met ricotta en olijven

Wrappizza met ricotta en olijven

Súpersimpel en heel lekker is deze gezonde pizza zeker! Perfect als je een pizzacraving hebt maar liever wat wilt balanzen. 

Meer kauwen, meer verzadiging

Wist je dat als je vezelfs toevoegt en ingrediënten waar je extra goed om moet kauwen, dat je dan langer verzadigd bent? Van vezels wist je dat misschien al, maar een goede tip bij deze wrap pizza met ricotta en olijven is dus: langzaam kauwen. Zo geniet je extra lang van deze pizza en bereik je ook nog een gezond gewicht. Nog een voordeel, je kunt er 2 eten! 

Ook lekker als lunch

Deze vegetarische wrap pizza met ricotta en olijven is ook een heerlijke lunch. Dan eet je er één en kun je er nog wat extra groenten in verwerken zodat je extra verzadigd bent. 

Wrappizza met ricotta en olijven

Wrap pizza met ricotta en olijven

Originele vorm van pizza met wel 225 gram groenten per persoon.
Nog geen beoordeling
Bereiding 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Porties 2 personen
calorieën 605 kcal

Ingrediënten
  

  • 200 gram ricotta
  • 20 stuks olijven
  • 4 stuks grote volkoren tortilla-wraps
  • 400 gram kleine trostomaten
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels gedroogde oregano

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150 graden. 
  • Maak de tomaten schoon en snij in dunne plakjes.
  • Leg een tortilla op een bord en beleg hem met plakjes tomaat, strooi er flink wat oregano over.
  • Voeg dan wat klodders ricotta toe en wat (doorgesneden) olijven. 
  • Strooi wat peper over de pizza en verdeel een eetlepel olijfolie.
  • Zet voor 5 minuutjes in de oven.
  • Wat blaadjes rucola er op en hij is klaar om te eten! Herhaal dit alles bij de volgende tortilla’s.
Calories: 605kcal
Trefwoord Olijven, Pizza, Ricotta, Wrap

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven