Pastasalade met avocado en rivierkreeftjes

Bord met pastasalade met mango, avocado en rivierkreeftjes

Ik krijg van die kwetterende vogeltjes enorm zin in dit soort zomerse gerechten 💛. Oké, dit weekend is het ff pet met het lente-weer maar ik doe net alsof er geen regen is door zomerse gerechten te maken😁☔️. Jullie hebben dit gerecht (nét) verkozen boven de orzo, maar die komt binnenkort ook online (súperlekker ook!). Deze pastasalade is ook nog eens gezond door de volkoren pasta en alle vitamientjes van de mango en avocado. Eet jij vaak fruit in je avondeten?

Bord met pastasalade met mango, avocado en rivierkreeftjes

Volkoren pastasalade met mango, avocado en rivierkreeftjes

Heerlijke gezonde pastasalade met om en nabij 175 gram groenten per persoon!
Nog geen beoordeling
Bereiding 25 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen
calorieën 750 kcal

Ingrediënten
  

  • 200 gram romainesla
  • 1 stuks mango
  • 1 stuks avocado
  • 140 gram volkoren pasta
  • 200 gram cottage cheese
  • 15 gram basilicum
  • ½ stuks knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie (extra vierge)
  • 100 gram rivierkreeftjes
  • 1 theelepel citroensap

Instructies
 

  • Meng de cottage cheese met een eetlepel goede olijfolie, citroensap en de halve teen geperste knoflook. 
  • Voeg er naar smaak nog wat zout en peper aan toe en zet weg.
  • Kook de volkoren pasta gaar (ik koop altijd kleine varianten volkoren pasta, die zijn niet zo stevig).
  • De slablaadjes maak je ook schoon en leg in een grote schaal.
  • Spoel de pasta af met koud water en laat even uitlekken in een vergiet.
  • Meng dan de cottage cheese en de basilicum door de pasta en giet er een eetlepel olijfolie door. De mango en avocado mogen nu ook door de pasta geschept worden.
  • Doe alles op de sla en leg uiteindelijk de rivierkreeftjes er op.
Trefwoord Avocado, fruit, Lente, Volkoren
Heb je dit recept geprobeerd?Laat me weten wat je ervan vond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top