Zal ik een geheimpje verklappen? Wij hebben dit gewoon als avondmaaltijd op 😇. Superlekker en kan prima als je er nog een salade bij eet of een groentesoepje vooraf bijvoorbeeld. Anders vult het ook niet genoeg denk ik. Ik had het gemaakt en dacht ‘nee, dit is toch meer een borrelhapje’ ☺️. Geniet ervan! Op welk moment van de dag dan ook 😉.

Naanbroodhapjes met zalm
Dit heerlijke borrelhapje heb je in 20 minuutjes op jouw borreltafel staan! En per naanbroodje heb je ook nog 100 gram groenten meegepakt.
5 van 1 beoordeling
Bereiding 20 minuten min
Gang Borrelhapje
Keuken Zweeds
Porties 10 stuks
calorieën 105 kcal
Ingrediënten
- 2 stuks naturel Naanbrood
- 200 gram cottage cheese (Hüttenkäse)
- 100 gram gerookte zalm
- 10 gram verse dille
- 0,5 stuk komkommer
- 1 el. kappertjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- onderwarmte).
- Roer de cottage cheese goed door en voeg wat peper eraan toe.
- Was en snij de komkommer in plakjes. Was de dille en snij wat kleiner.
- Bak de naanbroodjes zo’n 4 minuutjes af. Snij ze dan eerst in delen (5 stukken per broodje).
- Bestrijk de stukken met cottage cheese, voeg dan wat plakjes komkommer toe, verdeel de zalm en de dille.
- Niet iedereen lust kappertjes dus die kun je evt. los erbij zetten.
Trefwoord Huttenkase, Naanbrood, Zalm
