Snelle naanbroodjes met sojayoghurt, knoflook en tijm

Lekker naanbroodjes dippen!

Dit recept heb ik echt al supervaak gemaakt want het is zooooo lekker! Zelf bakken is heel leuk mits het lekker snel kan en niet nauw komt met verhoudingen is mijn mening ☺️. Daarom vind ik deze broodjes ook zo leuk! Deze keer heb ik er een tzatziki bij gemaakt maar je kunt ontelbaar veel toppings en dips bedenken die lekker zijn. ❤️

Snelle naanbroodjes op een grijs kleed met een dip erbij

Snelle naanbroodjes met sojayoghurt, knoflook en tijm

Lekker makkelijk te bereiden bijgerecht. Kies voor een lekkere salade, gegrilde groenten of een heerlijke curry of stoofpot voor erbij.
5 van 1 beoordeling
Bereiding 30 min
Gang Bijgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 4 porties

Ingrediënten
  

  • 200 ml. sojayoghurt
  • 300 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 snufje zout
  • 2 tenen knoflook
  • 2 theelepels gedroogde tijm

Instructies
 

  • Doe wat olie in een pan en bak de geperste knoflook even gaar.
  • Doe 275 gr. gezeefde bakmeel in een kom, doe daar de yoghurt, tijm, een goede snuf zout en de gebakken teentjes knoflook bij en meng met een vork goed door elkaar.
  • Als het een deeg begint te worden dan ga je met je handen kneden totdat het goed aan elkaar plakt. Als het echt te vochtig blijft dan voeg je een klein beetje bakmeel toe.
  • Maak er 4 delen van en doe wat bakmeel op je werkblad om ze stuk voor stuk uit te rollen.
  • Bak ze in een droge pan op laag vuur mooi bruin.
  • Bestrijk ze dan met wat goede extra vierge olijfolie en bestrooi evt. met een beetje tijm.
Trefwoord Knoflook, Naanbrood, Sojayoghurt, Tijm
Heb je dit recept geprobeerd?Laat me weten wat je ervan vond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top