Pizza van naanbrood

Naanbroodpizza

De naanbroodjes kun je ook zelf maken natuurlijk (nee echt, dat kan iedereen! 😃). Het recept daarvoor vind je hier. Maar je kunt ze ook kopen natuurlijk, zoals ik deze keer. Dan ben je lekker snel klaar! Deze vegetarische pizzaatjes kun je ook in het klein maken natuurlijk, dan zijn ze ideaal voor bij de borrel

Naanbroodpizza

Pizza van naanbrood

Met naanbrood kun je alle kanten op! Deze pizza's zijn goed voor wel 300 gram groenten per persoon!
4 van 1 beoordeling
Bereiding 17 minuten
oventijd 8 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2
calorieën 700 kcal

Ingrediënten
  

  • 2 stuks naanbrood naturel (groot, 120 gram per stuk)
  • 200 ml. tomatenpassata (gezeefde tomaten)
  • 125 gram mozzarella
  • 1 stuk courgette
  • 3 stuks tomaten
  • 10 stuks zwarte olijven
  • 40 gram groene pesto
  • 1 el. gedroogde oregano
  • 1 el. gedroogde basilicum

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snij de courgette in plakken en gril de even in een droge grillpan.
  • Doe de tomatensaus met de basilicum en oregano in een schaaltje en roer om, voeg evt. nog wat zwarte peper toe.
  • Snij de tomaten en de mozzarella in stukjes. De olijven kun je evt. ook kleiner snijden.
  • Leg de naanbroodjes op een bakblik met ovenpapier. Verdeel de tomatensaus over de naanbroodjes, dan mag je de plakjes courgette en tomaat in lagen leggen met wat stukjes mozzarella tussen die lagen.
  • Dan doe je de groene pesto er in klodders op en de zwarte olijven als laatste. Bak af voor zo’n 8 minuten. Smakelijk eten!
Trefwoord Olijven, Pesto, Pizza
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven