Naan met avocado en zalm

Naan met avocado en zalm

Ik heb deze naan met avocado en zalm gemaakt voor het kerstdiner als voorgerecht. Maar je kunt deze ook maken voor een uitgebreide brunch of lunch natuurlijk. 

Zelfde naan andere topping

Ik heb ook een vegan naanbroodje met gegrilde courgette en baba ganoush gemaakt. Je kunt met kerst (of een ander uitgebreid diner voor gasten) zo makkelijk combineren voor je tafelgasten. Als de ene bijvoorbeeld graag vegan eet en een ander liever wat met vlees of vis eet. 

Veel gangen met kerst zonder stress

Wil je stressvrij een 4-gangen-diner neerzetten? Kijk dan zeker eens naar het e-book ‘kerstmenu maken zonder stress’ met 58 recepten, serveer- en bereidingstips en allerlei alternatieven voor de vegetarische (en zelfs vegan) tafelgast. 

Naan met avocado en zalm

Naan met avocado en zalm

Dit lekkere voorgerecht maak je helemaal zelf!
Nog geen beoordeling
Bereiding 40 minuten
Gang Borrelhapje, voorgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 4 personen

keukenapparatuur

  • 1 Staafmixer

Ingrediënten
  

  • recept voor naanbroodjes (je kunt per naanbroodje 2 kleine maken)
  • 2 stuks avocado (of 200 gram uit de diepvries)
  • 3 el. Griekse yoghurt (of sojayoghurt)
  • 1 tl. citroensap
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 el. zwarte sesamzaadjes

Instructies
 

  • Maak de naanbroodjes volgens bovenstaande link. Dat recept is voor 4 grote naans, als je het recept precies volgt kun je er 8 kleine naans van maken voor 8 voorgerechten.
  • Pureer de avocado met de yoghurt, wat zout en peper naar smaak en citroensap.
  • Maak rolletjes van de gerookte zalm, ze blijven vanzelf aan elkaar plakken als je ze niet te groot maakt.
  • Pak lunch- of ontbijtbordjes en leg daar een naanbroodje op, dan wat van de avocadocrème, 2 rolletjes gerookte zalm en wat zwarte sesamzaadjes.
Trefwoord Avocado, Naan, Naanbrood, sesam, Zalm

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven